Valóság....

- ADM: Az idei év meglepetésekben gazdag volt számotokra, de a Mikulás rallyval a sorozatot folytattad! Hervai Robi egy telefonba feltett kérdéssel indította al azt ami 2008 év végén egy jó hosszú időre félbeszakadt udtommal.

- Zoli:  Igen.... Beültem Robi mellé újra navigálni,mivel felhívott kb. verseny előtt 2 héttel. Jól döntöttem, hiszen egy jó hangulatú versenyt tudunk magunk mögött. Előfutottunk egy olyan autóval, amire azt mondtuk sokan, hogy nem fogunk vele végig menni, de sikerült. Nem kapkodtunk, vigyorgás és móka volt az egész, persze a megfelelő időben kellő komolysággal.

- ADM :hogyan tovább?

- Zoli: Tervek voltak/vannak. Az idei évben szilveszter rallyn úgy gondoltam végleg búcsút intek a rallynak, de sajnos vagy hála Istennek ez nem jött el. Saját magamnak tett fogadalmam, ha egy WRC vel végig megyek egy versenyen befejezem. Egy hosszú huza vona után megelégeltem, hogy úgy kezelnek, mint egy soha nem látott embert, így megráztam magam és előre néztem. A terv az volt, hogy egy R5-ös skodával állunk rajthoz, de most nem így, bár tudom, az utolsó úgyis ilyen lesz. A Bakó Rally Team egyik Citroenjével fogunk méltóüképp évet búcsúztatni. Így azt mondom, semmi teher nincs rajta, hiszen az autót ismerem, a csapattal nagyon jó viszonyban vagyunk. Itt szeretném megköszönni, hogy újra együtt fogunk dolgozni.

- ADM: Célkitűzésed a versennyel?

- Zoli: mindig is voltk, vannak magammal szemben állított követlményeim. Most sincs másként, de nem élet - halál küzdelem lesz, hanem egy önfeledt autózás.

- ADM: Jövő év?

- Zoli: erre egyelőre nem szeretnék válaszolni, de sok verzió van mint fejben, úgy tervben.

by ADM


Új megjegyzés hozzáadása

Még nincs megjegyzés

Oldaltérkép   Copyright © 2022 Szabó Motorsport      Készítette: www.grafibit.hu