"Az adrenalin az életem részévé vált, MInt más is..."

Az adrnelanin mint olyan elég meghatározó sok ember életében, de mit is takar ez a Szabó motorsport tagjainál? Zolival beszélgettem, aki sokat mesélt az elmúlt évről, évekről...

- Pont egy éve arról beszéltünk, hogy navigálsz, aztán abból mi lett?

- Igy van. Olivérnek navigáltam volna, vagyis elkezdtem, de a rajtot követő balosba már égő kuplunggal érkeztünk, azt követően, csak a füstöt az égett kuplungszagot és az üvöltő motorhangot hallottuk. Szuperrallyzni szerettünk volna, de az egész éjszakás szerelés sem vezetett eredményre, igy a vasárnap reggeli első gyorsnál szóltam a versenyigazgatónak, hogy nem megyünk, mert nincs tovább.

- Hogyan dolgoztátok fel, ezt a negativ dolgot?

- Kimentünk szlovákiába "pihenni" :)

- Idei évben nem láttunk sehol a versenypályákon. Miért?

- Idei évben is versenyeztem, de nem autóval. És itt jön az, amit az elején mondtam, hogy az adrenalin MInt más is függőséget okozott. Sokak tudják, hogy a harcművészetben is elkezdtem tevékenykedni, ez egészen odáig ment nálam, hogy egy-két edzés után versenysorozat következett, ahol kvalifikáltam magam a Világbajnokságra. Igy most ez töltött jelentős szerepet az életemben.

- Milyen harcművészet?

- Zen Bu Kan Kempo / FILA Grappling Pankracio. rengeteget lehetne / lehet erről mesélni, de itt most nem ez a lényeg. A VB.-megosztott 5.dik helyet szereztem két nagyon jóízű bunyóval pakráció szabályrendszerben, de ez nem befolyásolja a mostani szilveszter rally.-t, mert kezem lábam a helyén, ugy néz ki az eszem és a szívem is, ugyhogy jobb láb a gázon bal meg a jobbon lesz.

- Gratulálok. Mi a mostani terv?

- A terv, hogy nincs terv. Új autó, új csapat, a navigátor a "régi" Tóth Szabival vágok neki ennek a versenynek, de így sem tervezek, maximum annyit, hogy szeretnék egy nagyon ku.va jót autózni, kengedni az egész év és az előző MIndenét, aok volt a szívás, most a szórakozás jön. Ezalatt azt értem, hogy csakis magunkért autózok, autózunk. Nincs eredményorientáltság, nem érdekel, hogy bárki élőrébb végez. Nem ültem versenyautóban egy éve, kell majd pár km, hogy beszélgetni tudjak a kocsival is.

- Milyen autó, ki a csapat?

- Előre a csapatról szeretnék, sok éve együttműködök a László racinggel, igy most is velük dolgozunk, az autó már készül, szépül... Volt már alattam ilyen paripa, nagyon nagyon jó szerkezet és ami a legkedvesebb számomra japán. Azt hiszem ezzel sokat elárulok, de a pontosság kedvéért egy HONDA CIVIC lesz. :)

- Van jövő terv?

- Tavaly is azt mondta, hogy akkor fogok visszavonulni teljesen az autóversenytől, ha egy wrc vel vesenyeztem. Ezt tartom most is. Nincsen terv. A bunyót folytatom, készülök, hogy újra versenyezni tudjak a Magyar színekben, tehát fel kell kötni a gatyát, és bemérközni a VB.-re. Nem adják "ingyen", de ha jön valami visszautasíthatatlan ajánlat, ogy üljünk autóba akkor az is meglesz sok dolgot el kell / kellett engednem az életemből, de MInt MIndennek van jó és rossz oldala.

- Mit kértél a Jézuskától?

- Hmmm, ez töröld :)

- Akkor mondj valamit a szurkolóknak , akik kilátogatnak az idei év utolsó versenyére a Szilveszter rallyra.

- MInden versenyző társam nevében kivánok boldog Karácsonyt nektek, és várunk MIndenkit a pálya szélén, illetve a boxokban. És széles utat az autósoknak.

- MIért kell MInden M.I.t nagybetűvel kezdeni?

- MIért ne?!

- Én is kívánok Nektek boldog Karácsonyt és készüljetek erősen. Köszönöm a beszélgetést.

- Én is köszi MIndent.

-

- Admin -
Oldaltérkép   Copyright © 2022 Szabó Motorsport      Készítette: www.grafibit.hu